elmonetstu

foto jornada tardor 2012 2 El projecte elmonetstu té com a finalitat promoure, difondre i donar formació sobre l’agroecologia.

La seva vessant social i participativa consisteix en explorar noves formes de relació entre pagesos i consumidors; volem que pogueu conèixer l’hOrt-AsAnA; visitant-nos, essent informats del dia a dia, participant si voleu en diverses activitats de l’associació.

Organitzem jornades de portes obertes a l’hOrt-AsAnA, tallers, xerrades, cursos.

Tot i tenint experiència en la producció agrícola, aquesta iniciativa neix l’any 2010 i només n’hem assentat les bases; som conscients que haurà d’evolucionar contínuament amb la vostra participació.

L’AGDA és una associació que vol créixer amb les persones que tinguin afinitats amb l’agroecologia” (http://revistas.um.es/agroecologia/article/view/13/4.)

La Vall d'en Bas-20120527-00136

La Vall d'en Bas-20120527-00135

“Gaudint d’un bon àpat amb els consumidors a l’hort en una jornada de portes obertes.”

** La mateixa existència d’un consumidor compromès fa possible una anticipació de la producció de diverses temporades, alleujant en gran part el treball de venda. Amb el temps alliberat l’agricultor pot dedicar-se a desenvolupar noves experiències com ara assajar amb varietats tradicionals, autoabastir-se de preparats vegetals per a vitalitzar les plantes, auto abastir-se de les seves llavors i estar més present a l’hort per a tenir cura de les plantes. (Red de AMAP “Alliance Midi-Pyrénées”, Francia, marzo de 2007)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s