Inicatives de sobirania alimentària

Xerrada sobre les inicatives de sobirania alimentària. Dissabte 11 de juny.

El dissabte 11 de Juny en el marc de la Jornada Tècnica que tindrà de títol: “Horts familiars, cultius tradicionals i aprofitaments complementaris. Tendències agroecològiques actuals”.  Vegeu pdf (Les Preses_horts familiars_Jornada 11 juny).

La jornada és matí i tarda, però a la tarda (sobre les 16 h) farem una exposició sobre els col·lectius per a la sustentabilitat alimentària (Models alternatius de gestió de la terra: Els grups de recolzament per a l’Agroecologia), junt amb dos convidats. Emilio Conti (agricultor, impulsor d’iniciatives CSA) i Isabel Vert (agricultora, de la consolidada Cooperativa Hortigas de Granada).

Vegeu pdf. Proposta article Diari de la Garrotxa Agroecologia i inciatives per a la sustentabilitat agroalimentària

Podeu reservar al 972 69 32 32 o al mail teresamat@hotmail.com. (en el cas que us diguessin que està ple, truqueu-nos a nosaltres (Tom 678 404 913 o Mire 658 080 280) La jornada és gratuïta, si voleu quedar-vos a dinar heu de dir-ho a la reserva, si no podeu portar també el vostre dinar. És important que especifiqueu si penseu estar-hi matí i tarda o només matí o només tarda.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s