Difusió del projecte

Nota. 01-06-2011.

Estimats lectors, estem treballant aquests dies per a fer difusió d’aquest projecte mitjançant uns tríptics. La cistella equitativa de productes de temporada, tal com s’exposa aquí, és un ideal de planificació per al qual treballem, malgrat que aquest és el primer any, que fem tots i cadascun d’aquests cultius en aquesta finca i, per tant, estem descobrint, observant i experimentant com es comporta cada cultiu en les condicions fisiques i biòtiques de la finca.

Hem començat aquest projecte d’AMAP o CSA, de agricultura sustentada per un col·lectiu, en aquest cas, des de la vessant productiva i, ara poc a poc, anirem trobant la gent que vulgui participar en l’organització d’un model de funcionament del tipus esmentat.

Mentre això es va creant, nosaltres anem venent el producte a petits distribuidors, i persones individuals que ens compren la caixa que anem confeccionant o producte al detall.

*El dimarts 24 de maig comencem a portar una caixa d’hortalisses a l’escola de La Llavor de la Pinya (Vall d’en Bas). L’hem ofertada a les adreces de correu dels pares de l’escola que tenien interès. Vegeu aquí — Oferta pares escola 22-29 maig

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s