Agricultura recolçada per la comunitat o CSA

Community supported agriculture (CSA)

Agricultura recolçada per la comunitat. Aquest texte dels EUA vegeu pdf. Explica les experiències dels agricultors que han canviat la seva manera de gestionar, de relacionar-se i de produïr per a comunitats de persones que volen un altre model d’agricultura, més sustentable on a més puguin participar-hi. L’equivalent a França son les “Association pour le maintien d’une agriculture paysanne” AMAP. A Catalunya tenim un exemple Funcionant, la PACA i d’altres projectes actualment iniciant-se.

Imatges de l’hOrt-AsAnA
 

La nostra Associació, actualment treballa ambdues vies per al sosteniment econòmic:

Una és la venda d’hortalissa en forma de cistella o al detall a les families de la Garrotxa que  estan a la vora del nostre entorn,  l’escola de la Llavor, veïns.  D’altra banda també  estem disposats a arribar fins a alguna ciutat, com màxim a Barcelona, quan poguem organitzar  un grup mínim de consumidors, o trobem alguna cooperativa de consum, o bé algun distribuidor necessiti una certa quantitat d’hortalisses.

L’altre via de sosteniment per a la qual treballem, és aconseguir a través d’aquest rodatge (tant a l’hort, com amb la confiança mutua de les persones que ens van coneixent), el desenvolupament del suport a aquest projecte per la comunitat de persones que el volen fer sustentable, d’una manera homòloga a les CSA i les AMAP (vegeu enllaç a la pestanya “Qui som”.

Imatges de l’hOrt-AsAnA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s